HALLO HALO

In de Vogelwijk te Den Haag wordt een unieke locatie aangeboden: De voormalige HALO locatie aan de Laan van Poot gaat plaats maken voor een complex met 25-50 luxe en duurzame appartementen. De bouwgroep bereidt een inschrijving voor om samen kans te maken op deze bouwkavel.

Hiervoor zoekt de bouwgroep mensen met een droom om samen met hun toekomstige buren
 een fantastisch gebouw te maken. 

De inschrijvingstermijn komt dichterbij dus schrijf je snel in! 

Wil jij wonen in een van de mooiste wijken van Den Haag? Direct naast de duinen en het strand?
Meld je dan snel aan!
— 10 februari sluit de inschrijving bij de gemeente
 

WONEN VLAKBIJ ZEE

De Vogelwijk is zeer geliefd: de karakteristieke villa's en herenhuizen, de groene omgeving en het strand naast de deur maken dat de jaren-dertig-wijk door velen gezien wordt als een van de mooiste buurten van Den Haag. De wijk telt meerdere scholen en in de buurt zijn diverse sportclubs aanwezig, zoals Haag atletiek, Tennisclub Berg&Dal of voetbalvereniging HBS Crayenhout. Het HALO terrein ligt in deze wijk, op een schitterende locatie, grenzend aan het Westduinpark en met daarachter het strand.

 
Strandtent de Kwartel op loopafstand

Strandtent de Kwartel op loopafstand

HET HALLO HALO BLOK

Hoe het gebouw er precies uit gaat zien weten wij natuurlijk nog niet maar een paar ingrediënten zijn al wel duidelijk. Het gebouw krijgt maximaal vier verdiepingen en er is ruimte voor 25 tot 50 woningen. 

De woningen zelf bieden straks in ieder geval veel ruimte om ze helemaal naar je hand te kunnen zetten. Hoge plafonds, veel glas, uitzicht en een grote privé buitenruimte zijn de basis voor iedereen. Natuurlijk wordt het ook een duurzaam gebouw dat zelf genoeg energie opwekt om geen energie meer uit het net te hoeven halen.

Het leukste voordeel van met elkaar bouwen is dat je ook functies en ruimtes met elkaar kunt delen... Zo kun je opeens beschikken over een sauna, atelier of kookstudio. Het is maar net wat je als collectief wil. Als je je inschrijft voor Hallo HALO horen wij graag je eigen ideeën hierover!

 

WE BELIEVE IN COMMUNITIES

Space&Matter heeft veel ervaring met collectieve zelfbouw processen. Wij geloven sterk in de kracht van ‘community buildings’ en zijn hier sinds onze oprichting mee bezig. Op meerdere plekken in Amsterdam hebben wij al Community Buildings ontwikkeld zoals JFK, WLG en ZEE. Kijk maar wat rond op onze site om hier een indruk van te krijgen. In Den Haag hebben wij nog geen community building gebouwd... wel een enorme Urban Farmers kas op kantoorpand De Schilde trouwens! 

 
communities.jpeg
 
 
 

space&matter
215 Lijnbaansgracht
1016 XJ Amsterdam
The Netherlands

T: +31 (0)20 630 6590
www.spaceandmatter.nl
info@spaceandmatter.nl